Χοιρινές Μπουκιές με Μπίρα και Μουστάρδα
Υλικά
1 κιλό χοιρινή σπάλα
350 ml μπίρα
2 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
2 καρότα
1 κιλό πατάτες
4 κλωναράκια σέλινο
πιπέρι, αλάτι
3 κουτ. σούπας μουστάρδα
7 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πώς το φτιάχνουμε
Πλένουμε το κρέας που είναι κομμένο σε μπουκιές.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας από όλες τις πλευρές, προσθέτουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, το σκόρδο ψιλοκομμένο και τα καρότα σε φέτες
Μόλις σοταρίστουν, ρίχνουμε την μπίρα και την μουστάρδα, μόλις πιει τα υγρά του,
προσθέτουμε το σέλινο ψιλοκομμένο, αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε με νερό το κρέας, κατεβάζουμε την φωτιά σε χαμηλή ένταση.
Αφήνουμε για περίπου 1 ώρες ανάλογα με την κουζίνα, προσθέτουμε μετα τις πατάτες κομμένες κυδωνάτες, νερό στην πορεία μέχρι να γίνει το κρέας με τις πατάτες και το αποσύρουμε από την φωτιά όταν δούμε ότι είναι έτοιμο.