Βαρβάρα ή Ασουρές Πολίτικος
Υλικά :
500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
3 λίτρα νερό
1 πρέζα αλάτι
350 γρ. ζάχαρη
100 γρ. σταφίδες
100 γρ. βερίκοκα αποξηραμένα
100 γρ. δαμάσκηνα αποξηραμένα (κατά προτίμηση χωρίς κουκούτσι)
50 γρ. σουσάμι
50 γρ. αμύγδαλα
3-4 κουτ. σούπας αλεύρι
Για το σερβίρισμα :
100 γρ. καρύδι σπασμένο
1 ρόδι καθαρισμένο
Κανέλα σκόνη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου